Újabb szakaszok

Írta: Maginfo. Téma: Utazás

Vitaalapként szolgál az a kérdés, hogy az autópályamatrica, mint útdíjfizetési eszköz megfelelő-e vagy sem; hogy ez anyagilag kedvező megoldás-e vagy sem, az azonban tény, hogy 2018-tól azoknak is a pénztárcájukért kell nyúlniuk matricavásárlás érdekében, akik eddig két, még nem díjköteles sztrádaszakaszt használtak. 

Közép-Amerika

Írta: Maginfo. Téma: Utazás

Ez a szigetvilág a Karib-tenger keleti peremén terül, az északi Anguillától a déli Trinidadig húzódik. A szigetek bármelyike, - és csak a nagyobb szigetekből 15 darab van - ugyanazt a ragyogó napsütést, fehér homokot, áttetsző tengert kínálja, megszámlálhatatlan búvárkodási és kirándulóhellyel vár minket és elegendő történelemmel és kulturális változatossággal bír ahhoz, hogy levegyen a lábunkról. A látogatók hamar hozzászoknak a szigetek kellemes ritmusú életviteléhez és elvegyülnek az őslakosok között, és a legnehezebb választásokra, hogy például mi legyen reggelire, a helyiektől átvett "mindegy" felkiáltással válaszolnak.

 

New York, a Nagy Alma

Írta: Maginfo.hu. Téma: Utazás

New York Amerika legnagyobb városa, a világon egyedülálló, sajátos hangulattal. Az utcákon emberek tömegei hömpölyögnek: feketék, fehérek, indiaiak, ortodox zsidók, kínaiak és spanyol ajkúak. Mind-mind idejöttek, hogy megvalósítsák álmaikat…