Kismama kabát, nem csak kismamáknak

Írta: Maginfo. Téma: Életmód

Oly sokszor halljuk, hogy arra a pár hónapra minek vegyünk kismamaruhát. Aztán amikor elkezd tényleg nőni a pocak, hirtelen rájön a kismama, hogy miért is kell az a fránya kismamanadrág, kismamatop vagy éppen kismama kabát. Persze jogos a kismama kérdése is, mert tényleg rövidnek tűnhet egy szezon egy kabátnak, mégis csak jobb volna azt több télen át hordani.

Talán ezért is lehet, hogy mindig is izgatta a dizájnereket, hogy hogyan lehet olyan ruhákat kitalálni, ami nem csak a terhesség idejére szól, hanem azt követően is kiszolgálja tulajdonosát. És ha egy dizájner fejébe beférkőzi magát egy gondolat, abból előbb utóbb lesz valami. Ennek köszönhetően, nem is oly rég jelent meg a piacon a betétes Kismama kabát kismamaruházat.

 Ez most így inkább bizarrul hangzik mint jól, de hidd el, nagyon jó megoldásról van szó. Képzelj el egy zipzáros kardigánt, aminek van egy kiegészítő betétje, ami pont passzol a zipzárakhoz, mindkét oldala a zipzár másik fele. Amikor nagy a pocak és feszül a kardigán, akkor belezipzározod a betétet középre, amikor meg már nincs pocak, akkor simán csak nem használod ezt a részét a kardigánodnak.

És miután nagyon bevált ez a megoldás, természetesen nem kellett sokat várni, hogy mindez a kabátoknál is előkerüljön. Így válik egy kismama kabát több szezonon át hordható kabáttá. Ma tehát ha kismamakabátot veszel, keresd azokat a fazonokat, amelyek ily módon is variálhatóak, hogy ne csak a pocakos hónapok alatt tegyen jó szolgálatot, hanem utána is, legyen sokáig hordható.